Skip to content

Wand,- en plafondafwerking

Wij doen nagenoeg alles qua afwerking van wanden en plafonds. Over het algemeen wordt de watergedragen muurverf het meest gebruikt om wanden en plafonds weer een strak, fris en kleurrijk uiterlijk te geven. Wel is het belangrijk te weten welk product waarvoor gebruikt kan worden. Vooral de ondergrond en de locatie spelen hierin een grote rol.
Zo is het bijvoorbeeld in de badkamer verstandig een hoogwaardige, vocht- en schimmelbestendige verf te gebruiken maar in de keuken juist weer een makkelijk afneembare verf in verband met aanslag en vet.
Een andere mooie wandafwerking is behang. Vooral omdat met de talloze soorten behang een sfeer gecreëerd kan worden die met muurverf niet haalbaar zal zijn. Juist een combinatie van muurverf en behang is een hele mooie oplossing, waarbij de wanden dan in 1 of meerdere tinten geverfd worden en 1 wand wordt gebruikt om een kamergrootte poster op te plakken. 
Ook glasweefselbehang wordt zeer vaak toegepast. Mede omdat het de eigenschap heeft om scheuren en kleine oneffenheden in de ondergrond weg te werken, die daarna niet meer terug zullen komen.
Glasweefselbehang is bovendien in een grote diversiteit aan structuren te krijgen en kan na aanbrengen in elke willekeurige tint geschilderd worden. Zo zijn er tal van mogelijkheden om uw huis van een heel ander uiterlijk te voorzien, wij helpen u graag met het maken van een keuze.
× Vragen? WhatsApp direct.